Slutade med 2 flipp & 1 flopp …
Och denna gång stod inte Spirit för FLOPPEN utan det var THELMA som lyckades presterade en Flopp idag x2 !!

Vädret var perfekt, hundarna taggade och tom Jossan var det 🙂

Thelma var taggad som få inför detta, hon gapade och slänger sig i kopplet precis som hon brukar, men direkt hon stack iväg så ser jag vart hon ska, hon letar direkt närmaste genväg …. (å det var inte lite fel hon gick)

t2
Här ser man hur långt bredvid och före trasan hon är 🙁

t1

Men ett fint kort på henne fick Jossan iaf då hon ligger i luften 🙂

Det var floppen, då tar vi han jag hade förväntat en Flopp men som Flippade…
Spirit var som en tornado idag, sprang så fint och målmedvetet HELA banan.

s1

Så sjukt kul att se honom ösa på som han gjorde idag, i lopp 2 fick han springa med Thelma, för Thelma brukar inte gena då hon springer med någon, men …….

st1
Spirit (till vänster) är på vär åt rätt håll och man ser 2 pinnar vilket är trissor, men kolla Thelma, hon genar och går på den 3:e trissan ….
st2

 

 

 

 

 

 

Å Avery då ??
Jo han var lite tveksam på första försöket, när trasan rörde sig blev han nästan rädd och backade, men sen drog han efter trasan, om än lite tveksamt….
a1
Men i andra försöket, då var det ingen tvekan, då blev det tom 2 små kast för honom, men dessa klarade han galant. Kolla på första bilden så ser man tveksamheten, men i dessa 2 finns inget av den kvar längre… (Å fort gick det)
a2

a3

Så summeringen av denna dag blir som följande….
THELMAS licens var helt onödig att lösa ut i år, blir nog ingen LC prov med henne i år som det ser ut idag, men lite rakbana så kanske …..

SPIRIT, ja det gjorde honom gott att få vila ett år och bli av med pälsen, så han får hänga med å bara rasa av sig och göra något kul ….

AVERY, ja han ska få fortsätta med detta så länge han gillar det för potentialenhar han helt klart, 2 licenslopp i år och Licenslopp nästa år då han har åldern inne sen ska han få tävla.