Som ni kanske sett så har jag lagt till en banner på sidan och det innebär
att jag fått en sponsor både för Afghanhund.se och Vinthund.com.

Den bannern gäller Schampo/Balsam/Spray Balsam och nu har jag badat och har en liten kort rapport att ge vad jag tycker efter första intrycket.
Lisa fick sig ett bad idag i K9 efter att ha gått ett par bad i Coat Handler och före det i PCL Lavendel och hon blev torrare och torrare i pälsen.
(Thelma måste jag riva av lite mer dödpäls på innan jag kan uttala mej något)
Redan efter ETT bad o K9´s produkter så ser jag en klar förbättring, hur ska det då bli efter 10 bad ?? Om vi börjar med badet, den biten kommer man ju aldrig ifrån, det tar sin lilla tid … Men sen kom jag till torktiden innan föningen, visste att det torkade snabbare än andra så jag plockar upp Lisa på bordet efter c:a 45 minuter (normalt 1.30) och börjar föna, efter att första sidan är klar så vänder jag på henne och hon är ganska torr så jag följer Per-Eriks råd och sprutar på henne Nano Mist (spray balsam) och kör  gång igen och det fungerar. Efter 40 minuter på bordet är hon KLAR,  normalt tar det 1-1½ timma så gissa om detta spar tid…

När hon är uppborstad så vad har jag då på bordet, jo en helt ny hund/päls …
Mjuk och fin, glansig ute i solen (även inne), underbart att se henne så vinden tar tag i pälsen i motvind.. Ja hon var en fröjd att se, och nu längtar jag bara tills jag får stoppa ner Thelma i badkaret igen, men först ska hon få ut på Alnön och röja lite så hon blir lite skitig igen innan hon badar och blir lika vacker som Lisa !!

Så summan av dessa produker är att dom just nu ligger över mina förväntningar jag hade då vi började prata om detta, å känns det så nu, hur ska det då kännas om några månader då man fått till dosering och alla pälsar ser perfekt ut ??

Mitt tips till alla som har funderingar på att prova något nytt,
Prova K9 å jag tror inte ni ångrar er ett dugg …