.. å jag må säga att jag fortfarande är lika glad åt K9 Schampo/Balsam/Nano Mist.

Stort TACK till Per-Erik för att jag fick chansen att prova detta, ångrar inte detta en sekund eftersom detta måste vara världens bästa produkt ….

LISA:
Finns inte så mycket att säga mer än att man ska läsa inlägget jag skrev innan detta. Hon är precis lika fin idag som hon var då, hon var lika  snabbtorkande som då och pälsen är lika mjuk och lätthanterlig som då ..
ÄNTLIGEN har jag hittat ett schampo som fungerar 110% och hon kanske kan ha pälsen kvar till nästa år då jag planerade att ställa den tanten i veteranklass bara för att få en kritik på henne.

THELMA:
Den lilla fröken är det lite annorlunda med…. Jag jobbar ju med den där för**de valp pälsen som sitter kvar och förstör hela henne lite.
Jag jobbar ju på som tusan för att få av henne den, men det verkar ta tid trotts att hon nyss löpt. MEN i det stora hela så är det samma resultat som på Lisa, hon torkar snabbt, hon blir kanonfin i pälsen, följsam och lättborstad. Men framför allt, den är inte lika torr ..
Men som sagt, det kanske kommer att ta några bad till innan jag ser de där resultatet som jag ser på Lisa, men jag är helt övertygad om att den dagen kommer då Thelma skiner som en sol och jag likaså över hennes lättskötta päls…

Imorgon ska Thelma köra sina sista licenslopp för LC, (Lycka till oss själv) och jag gissar att hon kommer att se ut som en liten höstack då vi kommer hem och det ska bli kul att se om denna höstack släpper skiten ur pälsen på henne som det gör på Lisa.
Lisa kan lägga sig ner på gräsmattan och dra med sig allt torrgräs som gräsklipparen lämnat efter sig, efter ett litet tag så har hon gått runt och helt plötsligt ligger allt på golvet och inget sitter kvar i pälsen (på gott och ont eftersom det är JAG som damsuger)

Mer om detta imorgon, bara att hoppas nu att den grå himlen inte öppnar sig och får för sig att regna, för då blir det inget alls eftersom vi är rädd för vatten